Om oss

ByggSoft startade byggutbildningen 1980.Sedan oktober 2011 ägs företaget av ByggStockholm AB. ByggStockholm driver bl a praktiska gymnasier på ett antal platser i landet.

Basen i ByggSofts verksamhet är byggutbildning. Grundutbildning och fortbildning i de flesta byggyrken samt specialkurser för att bli t ex plattsättare.

 

Kompetensen hos vår personal är bred och vi behärskar allt från ritning/konstruktion till arbetsledning och hantverk.ByggSoft ser till den enskilda deltagarens behov och till gångar och sätter enskilda kompetensmål. Detta gör att varje kursdeltagare har sin egen studieplan med varierande innehåll och kurslängd.

Vi ställer också krav på kursdeltagarna.
Eget ansvar och egna initiativ är förutsättningar för ett bra resultat, målet är att ge byggbranschen kunniga, engagerade och självständiga anställda.

Arbetsplatsförlagd utbildning/praktik finns med som ett naturligt inslag i utbildningen och samarbetet med branschens parter är viktigt för oss. 

För deltagare som bor utanför pendlingsavstånd kan vi ordna enklare boende i studentkorridor (grannfastighet till nya bygghallen)